Seychelles.Mahe

Seychelles.Victoria

Capitala Victoria este cea mai mare și cea mai mică capitală din lume și cea mai dezvoltată insulă din Seychelles,de sus în jos pe coasta de vest este un lung șir de plaje uimitoare,paradisul pe pămînt.

Insulele Seychelles sunt pierdute undeva intre Oceanul Indian,Africa și Asia,este un paradis real,nu exagerez cu absolut nimic.

Limba vorbită este engleza și franceza,moneda lor se numește rupee.

O plimbare cu autobuzul sau cu mașina te va duce la atracții naturale fabuloase.

Ce poți vizita în Capitala Victoria.

Turnul cu ceas Victoria este punctul central al orașului și este cel mai important reper de pe insulă.

Probabil cel mai interesant loc din Victoria City este Sir Selwyn Selwyn-Clarke și nicio călătorie în Victoria nu ar fi completă fără a vizita piața locală.

Muzeul Național de Istorie a fost înființat în 1964,muzeul este un loc excelent pentru a afla mai multe despre istoria Seychelles și a oamenilor săi.Aici puteți găsi cea mai mică statuie a reginei Victoria,artă și obiecte populare tradiționale o hartă întocmită în 1517 și mai multe alte lucruri interesante din Seychelles.

Victoria Cathedral este una dintre primele biserici construite în Seychelles în 1874 în stil colonial francez.

Este considerată cea mai mică capitală din Africa și este cea mai mare insulă din Seychelles.Aeroportul principal este Seychelles International Airport,situat pe insula Mahe lângă capitala Victoria.În avion vei primi un formular,vei completa datele personale cit timp veți sta in țară,nu ai nevoie de viză in Seychelles.

Cind am planificat vacanța de iarna în decembrie,am decis să stăm 4 nopti in Praslin,5 nopti La Digue și in Mahe 1 zi.Dacă m-aș întoarce aș sta și 2-3 zile in Mahe.

Am zburat cu Turkish Airlines din Instanbul,zborul a dura 9 ore,și am aterizat in Mahe.Tot din acest aeroport am luat alt zbor spre Praslin,cu un avion mic cam 10-12 persoane,a fost o experiență așa frumoasă,vedeam cum piloții manevrau avionul.

Am inchiriat online o mașină pe insula Mahe,ne-a așteptat un baiat la ferry și ne-a dat cheile,in Seychelles se circula pe partea stingă.

Mincare.

În Seychelles oriunde gasești street food la prețuri mici,cheltuiam in jur de 8-10 euro dar cumpăram mereu pentru 3-4 persoane deoarece eram curioși să gustăm,mîncarea arăta foarte bine.

Cel mai scump au costat biletele de zbor,iar la cazare depinde de fiecare ce iși derește.Mâncarea și băuturile alcoolice sunt la preț ok,iar supermaketuri gasești la tot pasul.

Cea mai frumoasa vacantă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: