Sri Lanka .Zbor.Viza.

Dacă veți zbura cu FlyDubai la check-in veți avea nevoie de cardul cu care ați cumpărat biletele.Așa e legea la ei.Zboruri din Bucuresti nu sunt directe,noi am avut escala la Dubai și ne-am dezmorțit oasele și ne-am pornit mai departe.

Am ajuns dimineața in Colombo. Viza am obținut-o online,ne-a costat 35 dolari.Am primit viza in 5 minunte pe email.In aeroport e mai scumpă cu 5 dolari.Am schimbat banii in aeroport ceea ce recomand.Am cumparat o cartela cu numar internet nelimitat la 5 euro,și bine am facut.

Cursul valutar e 170 rupee/1 dolar.

Din aeroport puteți lua taxiul.Sau tuk tuk,dar e un drum lung și nu aș opta,noi cind am plecat inapoi acasă am luat un tuk tuk.Ne-am plictisit pînă am ajuns în aeroport.

Din aeroport am luat shuttle care este parcat peste drum in stație costă 2 dolari călătoria,eram doar noi doi cei mai albi din autocar.

Shuttle ul ajunge in centru lîngă gara de tren din Colombo.Cînd am coborît din autocar am crezut că sîntem în India.Multe tuk tukuri parcate lîngă o piață fiecare vrea să iți vîndă ceva sau să iți ofere o călatorie cu tuk tuk.

Transportul este foarte bine pus la punct,trenul,autobuzele sau tuk tuk.Pe toate trebuie să le încercați e o experiență frumoasă și nu trebuie ratată.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: