De ce Fuerteventura? Pentru că este frumoasă.

Situat doar la 100 km de Africa este cea dea doua cea mai mare dintre Insulele Canare din Spania,se află în Oceanul Atlantic.Este populară pentru sporturile nautice,în special pentru surfing,skinautic,toate insulele Canare au ceva diferit de oferit călătorilor:vulcani,plaje,munți.

Descoperă cele mai bune lucruri din Fuerteventura priveliștea asupra munților,laguna sa magnifică,parcul natural acoperit cu dune de nisip.

Ce poți face pe insulă?

Conduceți prin munți,insula este un vechi teren vulcanic,priveliștile sunt ca niște soluri roșii,portocalii și maro.

Pierdeți-vă în dunele de nisip,una dintre principalele atracții de pe insulă dunele de nisip din Corralejo,este un parc fascinant protejat de nisip,nisipul nu provine din deșertul Sahara,s-a format natural.Dune de nisip cu munți și vulcani în fundal și plaja este o lume fascinantă de contrast cu apă turcoaz.

Going offroad,cele mai bune lucruri de pe insulă! Dacă căutați un pic de emoție,există excursii cu buggy și veți putea vedea frumusețea brută(uscată) a insulei,acest tur în dunele de nisip cu buggy vă v-a aduce mai multă adrenalină.

Relaxați-vă și înotați,pe cele mai bune plaje din Fuerteventura.Atunci cînd vizitați insulele Canare,unul dintre lucrurile de top este să vă bucurați de plaje,Fuerteventura are cîteva obțiuni fantastice pe insulă.În nordul insulei sunt unele dintre cele mai bune plaje,sunt la El Cotillo,este un loc pentru familii,nisipul auriu,apa turcoaz și roca vulcanică întunecată.

Explorați peștera de mare,unul dintre locurile frmoase sunt peșterile Ajuy,începeți explorarea pe o veche plajă cu nisip negru,apoi mergeți de-a lungul stîncii pentru a vedea stînca veche de un milion de ani,este fascinal!

Nu ezitați să mergeți în Cofete,este situat în sudul insulei în peninsula Jandia este un drum lung și neasfaltat.

Top 5 plaje din Fuerteventura.

Sotavento Beach cea mai cunoscută și cea mai lungă plajă și considerata cea mai buna,aici veți gasi nisip alb pudră,apă caldă chiar și iarna.

Cofete Beach este locul perfect pentru a scăpa de mulțime pentru un moment de pace,este o plajă liniștită și izolată,Munții Jandia care au o înălțime de 800 de metri oferă un fundal frumos acestei părți sălbatice.

Corralejo beach șase mile de dune de nisip din Corralejo și Playa Grande fac parte din parcul National,nisipul este alb,plaja este ideală pentru sporturi de apă.

Gran Tarajal beach aici vei gasi cel mai întunecat nisip de pe insulă,clădirile colorate oferă un fundal frumos unei plaje deja incredibil de pitorești.

El Castillo beach este cunoscută sub numele de Shark,acest golf are 800 de metri de nisip auriu,există o zona pentru înot și o secțiune pentru sporturi nautice,este și un centru de windsurfing,puteți face snorking sau scufundari pentru a descoperi lumea viu colorată din apă!

Bucurațivă de viață!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: