Hulhumale o insulă artificială din Maldive!

Insula Hulhumale este situată în sudul Atolului Male de Nord,o insulă artificială,se construesc multe cladiri,ca și pe orce insulă din Maldive este în construcție.

Insula Hulhumale este aproape de aeroport la doar 10 minute și aproape de capitala Male,doar că Hulhumale este cu mult mai liniștită decît capitala.

Am ales sa stau pe insulă pentru ca aveam un zbor dimineața,iar hotelul la care am fost cazată avea inclus transferul dus-întors de la aeroport cât și micul dejun,acesta aflandu se în centrul insulei la doar cîteva minute de mers pe jos de plajă.

Insula nu îți oferă multe lucruri de făcut,plaja fiind lungă dar în schimb nu am vazut turiști să facă baie,mai mulți localnici stau pe sub un copac și se relaxează,nu prea te simți în largul tău printre femeile care sunt îmbracati în negru de sus pînă jos.

Alege insula doar pentru cîteva ore sau o noapte.

Cînd am dat o căutare pe google să vad cum arată insula,sigur ca arăta așa exotică,dar aproape toate insulele locale sunt murdare,când citești despre Maldive toți descriu așa frumos,mai bine ar fi să nu vă așteptați la cine știe ce,că demulte ori suntem dezamagiți cînd ajungem la destinație.

E foarte bine să vă documentați înainte,că am avut surprize la hotel,că nu arăta așa precum în poze,câteodata plătești pentru ceva ce nu își merită bani.

Este doar parerea mea,nu zic că nu mi-a placut,este frumos,am descoperit multe lucruri frumoase,dar este prea scump și supra apreciat pentru ce oferă.Nu vorbesc aici de insulele private,nu am ce reproșa,totul este chiar exotic și totul e așa de frumos și foarte bine pus la punct!

3 gânduri despre „Hulhumale o insulă artificială din Maldive!

  1. Thanks for all of the likes Sofia! I tried to access your blog by the link that is attached to your likes and follows (under the bell icon in word press). That link doesn’t work, it says you don’t exist. So I searched for „Sophia fly’ in wordpress Reader and your site came up. You may want to look into your settings. Maggie

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: